Mainosvirta Oy

Palvelut

Palvelut

Mainosnäytöt

Teemme näyttömainontaa täysin uudella tavalla. Omistamme Kuopiosta ja Jyväskylästä kymmenittäin mainosnäyttöjä ja ne on sijoitettuna paikkoihin, joihin asiakas lähtökohtaisesti pysähtyy asioidessaan yrityksissä. Näyttöpaikoissa vierailee päivittiäin tuhansia ja kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tarjoamme alan kustannustehokkaimpia digimarkkinoinnin ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi. Päivittäin yhdelle videolle takaamme vähintään 700 toistokerran!

Näyttöpaketti sisältää ison 55″ ammattinäytön yritykseesi, johon asennetaan pyörimään sekä yrityksesi oma mainos että muiden mainosasiakkaiden mainoksia. Sopimuksesi sisältää näkyvyyden mainoksellesi myös kaikissa muissa kaupunkisi Mainosvirran hallinnoimissa näytöissä.

 

Video- ja valokuvauspalvelut

Ei näyttöjä  ilman ammattilaisen kuvaamia ja editoimia mainoksia! Kuvauspalvelut ovat tämän vuosisadan nouseva trendi, jolloin mekin Mainosvirralla surffaamme samalla aallolla. Video – ja valokuvauksen ammattilainen kuvaa halutessanne juuri teidän yrityksellenne sopivan mainosvideon kuvineen. Ei haittaa, vaikka et olisi kokisi itseäsi mainoskasvoksi  tai ajatus kameran edessä olemisesta kauhistuttaa. Suhtaudumme kuvauksiin ammattitaidolla rennosti ja takaammekin kuvauspäivästä vähintäänkin hauskan!

Sisällöntuotanto

Kaipaako yrityksesi sosiaalinen media uutta otetta tai oletko miettinyt, miten sosiaalista mediaa saisi hyödynnettyä juuri sinulle sopivalla tavalla?  Juuri tähän tarpeeseen olemme luoneet palvelun, jossa sosiaalisan median (Facebook, Instagram, LinkedIn) ammatilaisemme hoitavat juuri teidän yrityksen näköisen sosiaalisen median!

Yrityksen brändäys on tärkeä osa tätä päivää. Jos sinulla on ote sosiaalisen median käyttöön, mutta tarvitset ehkä varmistusta ja työkaluja toimintaan – me Mainosvirralla myös koulutamme ja vahvistamme tietämystänne brändäykseen ja sosiaalisen median käyttöön.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksistamme.

Aineisto-ohje

Aineisto-ohjeen löydät täältä.

Markkinointipaketit

Mainosvirta tarjoaa myös erittäin kustannustehokasta mainosaikaa kaikissa Mainosvirran kaupungin screeneissä, jotka löytyvät sijainnit-välilehdeltä. Tutustu edullisiin hintoihin.

Päivittäin yhdelle videolle takaamme vähintään 700 toistokerran. Keskimäärin palvelussamme yksittäinen mainos esitetään jopa 60 000 kertaa kuukaudessa!

Näyttöpaketin ottajalle tarjoamme kaupungin edullisinta näkyvyyttä. Paketti sisältää ison 55″ ammattinäytön yritykseesi, johon asennetaan pyörimään sekä yrityksesi oma mainos että muiden mainosasiakkaiden mainoksia. Sopimuksesi sisältää näkyvyyden mainoksellesi myös kaikissa muissa kaupunkisi Mainosvirran hallinnoimissa näytöissä.

Näin tavoitat lukuisat uudet, potentiaaliset asiakkaat joka päivä.

Mainospaketit:

Näyttöpaketit: